16 Ocak 2011 Pazar

Tekyumruk Hakkari Çimenli Köyünde


Galatasaray taraftar gruplarından Tekyumruk, Hakkari'nin Çimenli Köyü İlköğretim Okulu'na Metin Oktay'ın adını taşıyan bir kütüphane kurulmasına öncülük etti. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

15 Ocak 2011 Cumartesi

“Hey, Christian, have you read the bible?” – a 15 year old atheist in a Christian School speaks out!

Bio: Cassie Huye is a fifteen year old girl living in Baton Rouge, Louisiana with her parents and two siblings. She attends a private Christian School in Baton Rouge as a sophomore. Cassie aspires to be a columnist when she graduates from college, and currently is attempting to find a publisher for her young adult book which is the first of a new genre she created herself. She loves her pets, and is grateful for her accepting friends in such a judgmental environment. Her hobbies include enjoying revolutionary art and reading new books. Currently she is trying to get through high school as fast as she can while learning as much as possible. She has been an Atheist since the sixth grade when she went online trying to learn about her school’s religion and realized it wasn’t something she wanted to be a part of.



Emiliana Torrini - Jungle Drum Official

13 Ocak 2011 Perşembe

Plans for a wall on Greece's border with Turkey embarrass Brussels



Supporters of the Migrant Solidarity Network gather near barbwire fencing, which they set up to represent the fence Greece plans to erect on its Turkish border, during a protest in Istanbul. Photograph: Murad Sezer/Reuters
The Greek government's plans to build a wall three metres high along part of its border with Turkey have prompted confusion in Brussels. The project, unveiled by the minister of civil defence, Christos Papoutsis, aims to restrict illegal immigration in an area with no natural barriers. The strip of land has become a major thoroughfare for migrants attempting to enter the European Union, with 90% of illegal migrants now passing through Greece.

8 Ocak 2011 Cumartesi

Levent Kırca - Ahmet Kaya Taklidi

Ossuruktan bir yüzyıl ve osmanlı taşşakları...


Şaşırtan benzerlik

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinin tanıtım fotoğrafları ile  “The Tudors”un afişleri neredeyse birebir aynı.

 “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin tanıtım fotoğrafları ile “The Tudors”un afişleri neredeyse birebir aynı...
Başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli ve Okan Yalabık'ın paylaştığı "Muhteşem Yüzyıl" ile "The Tudors"un hikâyesindeki benzerlikler de dikkat çekiyor.

"The Tudors"ta Kral Henry'nin kız kardeşi, en yakın arkadaşıyla evleniyor, "Muhteşem Yüzyıl"da da Yalabık'ın canlandırdığı İbrahim Paşa Kanuni'nin kız kardeşiyle evlenecek.

Yok Kanuni imiş yok hasta adam uyanıyormuşmuş yok erhan afyoncu,meral okay varmış,sıçayım sizin dizinizin ortasına.Bokunuzla köfte yapın siz paraseverler!..

4 Ocak 2011 Salı

Benzin zammına protesto değil kutlama!

Alem FM'de program yapımcısı,devletin aldığı yüksek vergi ile 4 TL'ye dayanan benzin zammı ile ilgili ilginç bir eyleme öncülük yaptı.


Program yapımcısı Sırdar, her sabah 08:00' de ve her akşam 19:00'da, Türkiye genelindeki tüm sürücüleri, bulunduğu yerde dörtlülerini yakma çağrısı saptı. Bu 'kutlama'yı da 'damat' halayı eşliğinde yaptıran Nihat Sırdar, dinleyicilerine, 'İsteyen araç içinde halay çekebilir, mendil sallayabilir. Böylece devletin aldığı vergiyi ve benzin zammını kutlayabilir' dedi.

İster gül ister düşün!..